Årets gang
 
 

I løbet af skoleåret har Mariagerfjord Gymnasium flere begivenheder, hvor elevernes familie også er inviteret med. Du kan se billeder fra årets gang i fotogalleriet her.

Orientering. Nye elever og deres forældre inviteres til informationsmøde på gymnasiet i forbindelse med valg af studieretning og valgfag. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og forhåbentlig blive afklaret, inden det endelige valg skal træffes.

Introaften. Når førsteklasserne er dannet, inviterer gymnasiet til en introaften. Her kan du møde de nye klassekammerater, andre forældre, klassens teamlærere og studieretningslærere.

Efterårskoncert. Kom med til årets efterårskoncert, hvor alle musikhold optræder, og de andre kreative fag også bidrager til underholdningen. Arrangementet foregår i skolens sal, der forvandles til en hyggelig café.

Musical. Et af skoleårets højdepunkter er gymnasiets elevforestilling, der giver genlyd i hele byen. Her er over 150 elever involveret i alt lige fra manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys. Du kan opleve musicalen i januar, hvor der er fire offentlige forestillinger på gymnasiet.

Skolefest. I foråret indbydes alle elever, afgangselevernes familie og skolens personale til den traditionsrige skolefest. Her skal afgangseleverne danse les lanciers i Hobro Idrætscenter, og på gymnasiet er der fællesspisning for afgangsklasserne og deres familier. Festen fortsætter for alle inviterede med café, barer, DJ og livemusik på skolen.

Sidste eksamen. Studenterhuen skal fejres, og derfor er familier og venner selvfølgelig velkommen på gymnasiet, når studenterne springer ud. For at sikre ro om eksamenerne må alle vente tålmodigt i Grønnegården, der hurtigt fyldes med studenterhuer, blomster, flag, champagne og store smil.

Dimission. Mariagerfjord Gymnasium fejrer årets studenter ved en dimission i Hobro Idrætscenter med taler, uddeling af legater og overrækkelse af eksamensbeviserne. Arrangementet slutter med en afskedsreception i Grønnegården på gymnasiet.

Du kan følge med i de kommende arrangementer i kalenderen her eller ved at tilmelde dig gymnasiets månedlige nyhedsbrev her (du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet). For at modtage nyhedsbrevet skal du huske at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i e-mailen, du efterfølgende får tilsendt.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakt gymnasiet. Du kan finde relevante kontaktpersoner her.