Fyraftensmøde

 
tirsdag D. 22. november 2016, kl. 10.45
Den nye gymnasiereform får stor betydning for, hvordan de gymnasiale uddannelser kommer til at se ud i fremtiden, men hvilke forandringer er egentlig på vej? For at svare på spørgsmålet havde Mariagerfjord Gymnasium og Tradium Mariagerfjord inviteret til et fyraftensmøde.

Mandag aften havde mange afgangselever og deres forældre fundet vej til Amerikavej 5 for at høre om, hvordan gymnasiereformen kommer til at påvirke stx, htx, hhx og hf.

Rektor ved Mariagerfjord Gymnasium, Jette Engelbreth, startede med at byde gæsterne velkommen. Herefter blev mikrofonen givet videre til gymnasiets vicerektor, Søren Munthe, og afdelingschef ved Tradium Mariagerfjord, Anette Skovlykke Nielsen, der fortalte om de gymnasiale uddannelser efter reformen. Det blev understreget, at uddannelsesinstitutionerne lige nu ”asfalterer, mens de går”, og at der stadig er uklarheder omkring reformen, som ikke er endeligt vedtaget endnu. Derfor blev alle også opfordret til at holde godt øje med skolernes hjemmesider, der løbende bliver opdateret med nyt. Fyraftensmødet sluttede med en spørgerunde, hvor de besøgende kunne stille spørgsmål til elever, lærere og vejledere om de gymnasiale uddannelser.

I 2017 udbyder Mariagerfjord Gymnasium følgende ungdomsuddannelser, som du kan læse mere om her: hf, htx, stx og vhf. Gymnasiet inviterer desuden til det årlige orienteringsmøde lørdag d. 14. januar kl. 10.30. Her kan interesserede få en rundvisning på skolen, høre mere om uddannelserne og møde elever og lærere. 

Fyraftensmøde