Velkommen til

 
fredag D. 10. august 2018, kl. 14.22
Fredag havde syv nyansatte lærere første skoledag på Mariagerfjord Gymnasium. Her blev de budt velkommen, vist rundt på skolen og fyldt med en masse information, så de er toptunede til næste uge, hvor det går løs.

De nyansatte lærere (fra venstre)

Mia Bønløkke Thomsen (Spansk, Dansk)
Maria S. Madsen (Billedkunst, Historie)
Agnethe Givard Carstensen (Fransk)
Simon Hamborg (Naturgeografi, Idræt)
Lasse Gottfred Jensen (Dansk, Historie)
Carsten Sønderskov Jørgensen (Fysik, Matematik)
Ann Langbak (Engelsk)

Hvad er Lectio? Hvordan logger jeg på skolens netværk? Hvor finder jeg bøgerne til mine klasser? Og hvor er kaffeautomaten på lærerværelset? Dét og meget mere fik de nye lærere svar på i dag, da de blev budt velkommen.

- Vi har fået meget information, men det har været velstruktureret og givet et godt indblik i arbejdet på gymnasiet, lød det fra Mia, og Lasse tilføjede.

- Det er efterhånden længe siden, jeg fik besked om, at jeg havde fået jobbet, så indtil nu har det hele været lidt uvirkeligt. Derfor er det rart at komme i gang, og det har også været dejligt at møde de andre nye lærere i dag.

Begge understreger, at de glæder sig til at hilse på eleverne og kollegaerne i næste uge.

Sara Keller Jensen

På kontoret er der også kommet et nyt ansigt. Det er kontorelev Sara Keller Jensen, der skal være i lære, mens skolens anden kontorelev, Maja Hede Bersang, er på barselsorlov. Sara er 30 år, og hun bor i Hobro sammen med sin mand og to små børn.

Tag godt imod alle de nye, når skoleåret starter:

Tirsdag d. 14/8 - elever i 1.vhf
Onsdag d. 15/8 - alle øvrige elever

Er du ny elev, kan du læse mere om første skoledag her.